top of page

Som una xarxa polièdrica i municipalista. No tenim un sol centre, ni territorial ni operatiu. Entenem la política com la capacitat de donar respostes diferents, encara que ens formulem preguntes semblants. El que ens uneix és la manera d’entendre la vida i el col·lectiu, i amb aquest bagatge sumem moltes energies. El que hem de mantenir és el caràcter ideològic de la nostra proposta política, en el sentit d’idealista, d’utòpic, d’estar fonamentat en uns valors. I així anem sumant més gent a l’aventura que proposem.

 

Apostem les aliances locals de progrés com un moviment unitari que emergeix de la realitat política i social de cadascun dels pobles i ciutats, aglutinador de l’esquerra social i política, amb la voluntat de conformar majories electorals, les quals permetin aplicar un programa compartit de canvi i progrés, de transformació de cada territori, a mida de les necessitats i aspiracions de la gran majoria de la societat local.

 

Davant l’atomització de la representació institucional, la qual afectarà molt més a l’esquerra, en aquest temps de crisi, colpidor especialment, en les seves bases electorals, atiades per l’atur, la pèrdua de qualitat de vida, per la incapacitat notòria dels dirigents de recercar solucions efectives, així com pel desprestigi, originat per la impresentable corrupció política transversal.

 

 

Solament les aliances dels progressistes, catalans a escala local, podran permetre assolir la governança estable, amb programes de regeneració, de plans concrets i actius per poder intervenir a escala local en recercar alternatives a la crisi, i de construir des de baix, una altre Catalunya.

 

Una nova realitat més complexa, contradictòria, convulsa i conflictiva, emergeix, i és aleshores quan s’evidencia més que per trobar solucions, respostes, alternatives a la fi, calen moltes capacitats, moltes energies i moltes forces, que avui, són més patrimoni social que partidari. Per la qual cosa, es necessiten nous acords, noves aliances, nous protocols de relació i treball conjunt, entre el món polític progressista i l’acció social.

Adhereix-te a Avancem!

Posa't en contacte amb nosaltres i construeix Avancem amb nosaltres al teu municipi.

 

 

  • facebook
  • Twitter Clean
bottom of page